Jan Joost Bloemendal start als ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed

dinsdag 07 mei 202409:46
null
Het ontwikkelteam van projectontwikkelaar Blauwhoed is per 1 mei versterkt met Jan Joost Bloemendal als ontwikkelingsmanager.

Met zijn voorliefde voor projectontwikkeling en innovatie is hij vastbesloten om een duurzame bijdrage te leveren aan nieuwe én gezonde leefomgevingen.

Eerder heeft Jan Joost verschillende functies bij Hoorne Vastgoed vervuld en de MSRE-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate succesvol afgerond. De focus van zijn werkgebied is de Metropool Regio Amsterdam.

“Op andere manieren kijken naar vastgoedvraagstukken vind ik interessant. Daar vinden Blauwhoed en ik elkaar. Vernieuwing omarmen en kijken naar de kansen die het jou kan bieden om gezonde leefomgevingen te ontwikkelen die bijdragen aan natuurinclusiviteit en het welzijn van bewoners.”

Eltjo Bouwman is blij: “Jan Joost is een welkome aanvulling in ons team. Hij is een stevige persoonlijkheid, gaat uitdagingen niet uit de weg en is vasthoudend in het bereiken van resultaat. Ik kijk er naar uit om met hem en de rest van het team onze inzet in focusgebied Noord te verstevigen.”