Melissa George nieuwe contentmanager bij Blauwhoed

donderdag 05 mei 202209:14
null
Ter versterking van Blauwhoed Studio is Melissa George op 2 mei gestart als contentmanager.

Melissa is een creatief denker, schrijft met passie en heeft interesse in anderen. In haar werk combineert ze gevoel en ratio. Als contentmanager heeft ze een belangrijke en verbindende rol binnen Blauwhoed waarbij ze samen met collega’s ervoor zorgt dat Blauwhoed herkenbaar is als  thought leader in projectontwikkeling.  

Blauwhoed verkent voortdurend hoe het anders en beter kan. Want voor de oplossingen van morgen moet je anders durven denken en doen. De ambitie is om samen de toekomst vorm te geven en aantoonbaar bij te dragen aan het welzijn en de welvaart van gebruikers. Melissa richt zich bij Blauwhoed op het invullen van deze ambitie door pakkende content te maken en het verder uitdiepen en uitbouwen van het thought leadership. Met haar ervaring en opleiding heeft ze hier een goede basis voor. Na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht heeft zij gewerkt als Community & Content Manager binnen het vastgoed en bij innovatieve en sociale startups.   

“Vanuit een professionele organisatie in een enthousiast team met humor en gezelligheid werken aan duurzame oplossingen, daar word ik gelukkig van. Ook wil ik de wereld een stukje mooier maken, net zoals Blauwhoed. Het liefst door de combinatie van kunst & design, creativiteit en duurzaam ondernemerschap. Ik kijk er naar uit om mijn creativiteit in te zetten bij Blauwhoed door krachtige en inspirerende content te creëren.”, vertelt Melissa. 

De Blauwhoed Studio is de plek binnen Blauwhoed waar marketing, data, innovatie en productontwikkeling samen komen. Door kennis en ervaring hier te bundelen wordt iedere opgave binnen Blauwhoed integraal benaderd. Yvonne van Mierlo, directeur Studio, is blij met de komst van Melissa: “Melissa is als persoon en met haar ervaring een waardevolle aanvulling op het team en onze organisatie. Naast dat ze een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de herkenbaarheid van Blauwhoed als thought leader in projectontwikkeling kan zij ons ook verder inspireren op het gebied van thema’s die wij belangrijk vinden, zoals welzijn, social impact, natuurinclusief en klimaatadaptief.”