Naomi Stiekema aan de slag als vennootschapsjurist bij Blauwhoed

maandag 04 september 202313:56
null
Naomi is enthousiast en houdt van aanpakken. Haar ultieme werkgeluk is om materie te doorgronden en samen te werken met partners en collega's om resultaat te bereiken.

Blauwhoed is verheugd met de komst van Naomi Stiekema. In augustus is zij gestart als vennootschapsjurist en werkt onder andere aan verschillende projecten met bijbehorende vennootschappen.  

 

Naomi is een ervaren juridisch professional en neemt graag het voortouw in complexe processen. Ze haalt niet alleen haar plezier uit het analyseren van juridische vraagstukken maar ook uit het samenwerken met andere partijen en collega’s.  

 

“Ik houd ervan om materie te doorgronden en samen te werken om resultaten te bereiken. Bij Blauwhoed zijn er veelzijdige juridische uitdagingen en ik kijk er naar uit om daarmee aan de slag te gaan.” Aldus Naomi. 

Met haar kennis en ervaring geeft Naomi graag ondersteuning en advies met oog voor de dagelijkse praktijk. Daarbij heeft zij altijd interesse gehad in bedrijven en commercieel recht met in het bijzonder het snijvlak van privaat- en publiekrecht. Een gebied waar de activiteiten van Blauwhoed nauw mee verbonden zijn.  

 

Phillip Smits is enthousiast: “We heten Naomi van harte welkom. Met haar brede interesse is ze een waardevolle aanvulling op ons juridisch team maar ook als persoon in ons Blauwhoed team.”