Reinier Quekel start als trainee bij Blauwhoed

woensdag 25 oktober 202309:31
null
Blauwhoed heet Reinier Quekel welkom, sinds oktober volgt hij het traineeship voor ontwikkelingsmanager. 

Reinier is ambitieus, probleem-analytisch en toekomstgericht. Na zijn Bachelor Sociale Geografie & Planologie en Master Spatial Planning aan de Universiteit Utrecht, heeft hij afgelopen studiejaar de Pre-Master Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft gevolgd. De veelzijdigheid en complexiteit van projectontwikkeling trekt hem aan, dit ervaarde hij al bij verschillende projectontwikkelaars. Daarnaast vindt hij het aangaan van samenwerking zowel binnen als buiten de organisatie erg interessant. Dit ervaarde hij als voorzitter van Het Vastgoedsymposium waarbij verschillende vastgoedverenigingen een gezamenlijk doel willen bereiken. Alle neuzen dezelfde kant op krijgen. 

“Voor mij staat werkgeluk gelijk aan het bundelen van krachten met gemotiveerde collega's, om samen betekenisvolle bijdragen te leveren aan de verwezenlijking van projecten. Samen prestaties leveren en daar van collega’s en mensen in de branche waardering voor krijgen.”   

Blauwhoed en Reinier zijn wat dat betreft een goede match, want bij beide staat samenwerking voor een gelukkige, gezonde leefomgeving centraal.