Richard van Houtum nieuwe General Counsel bij Blauwhoed

dinsdag 10 oktober 202322:00
null
Richard van Houtum gestart als General Counsel bij Blauwhoed.

Sinds oktober is Richard van Houtum gestart bij Blauwhoed, als General Counsel. Richard heeft een brede achtergrond met kennis en ervaring in vastgoed, ondernemingsrecht en onroerend goedrecht.   

 

Richard werkte als Bedrijfsjurist bij Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling en heeft daar een bijdrage geleverd aan het opzetten van een nieuwe interne juridische afdeling. Daarvoor werkte Richard als Vennootschapsjurist ook al bij Blauwhoed waarbij hij naast het vennootschapsbeheer ook in de projecten op vastgoed-juridische vraagstukken heeft geadviseerd. Hij is dan ook goed bekend met Blauwhoed en haar projecten.  

 

Richard vertelt, “Het is bijzonder om na 8 maanden weer terug te keren ‘op het oude nest’ bij Blauwhoed. De terugkomst onder de collega's was heel warm en vertrouwd, eigenlijk alsof ik nooit ben weggeweest. Ik heb veel zin in de kans die ik nu heb gekregen om in de functie van General Counsel opnieuw bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan.”  

 

“We zijn verheugd met de komst van Richard. Hij is analytisch en nauwkeurig, kent de organisatie goed en is bovendien een fijn persoon om mee samen te werken. We hebben er alle vertrouwen in dat hij ons scherp houdt bij de juridische vraagstukken die binnen en buiten onze organisatie spelen’’, aldus algemeen directeur bij Blauwhoed Phillip Smits.