Robbert-Jan Eijk start als Markt- en datamanager bij Blauwhoed

donderdag 25 augustus 202211:19
null
Ter versterking van Blauwhoed Studio is Robbert-Jan 1 augustus gestart als Markt- en datamanager.

Robbert-Jan is in augustus gestart als Markt- en datamanager bij Blauwhoed.
Doelgericht en met een analytische blik gaat Robbert-Jan op een slimme manier data inzetten die voor vernieuwing en innovatie zorgt, samen met de andere Blauwhoeders.

Met ruime ervaring op het gebied van sales en marketing in de vastgoedbranche bij projectontwikkelaars zoals BPD en Heijmans en bij Olsthoorn Makelaars weet hij wat er speelt op de markt. Data voerde in deze verschillende rollen de boventoon voor Robbert-Jan. Voor hem is data een belangrijke bron van innovatie.

“Om toekomstgericht te ontwikkelingen is het belangrijk om te monitoren wat er in de markt speelt. Met data kan er enorm veel belangrijke informatie vergaard en ingezet worden om leefomgevingen te creëren die het welzijn en geluk van bewoners stimuleert.”

Vooral in de woonmarkt is een lange termijn aanpak van belang om ook in de toekomst van waarde te zijn.

"Hier ligt een belangrijke rol voor Robbert-Jan, want Blauwhoed ontwikkelt vandaag de woningen en leefomgevingen van morgen. Data verandert de wereld razendsnel en is in projectontwikkeling onmisbaar om kansen te ontdekken en betere beslissingen te nemen. We kijken er ook naar uit om samen onze markt, data en klantstrategie nog verder te professionaliseren. aldus Yvonne van Mierlo, directeur Blauwhoed Studio.