Succesvolle online Pre-sale De Zoomers

Friday, April 03, 202010:04 AM
null
Dinsdag 31 maart is de verkoop van een volgende fase in de nieuwe woonbuurt Esse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel met een online pre-sale van start gegaan.  

Digitaal loket

Normaal gesproken is de start verkoop in de vorm van een gezellig en drukbezocht Pre-sale Event maar logischerwijs kan dit vanwege de corona maatregelen nu niet. Daarom is er nu een digitaal loket ingericht. Via het loket, dat op 31 maart opende, waren en zijn belangstellenden in de gelegenheid om de verkoopdocumentatie te bekijken en het inschrijfformulier te downloaden. Inschrijven, met een voorkeur voor één of meerdere bouwnummers, kunnen belangstellenden vanaf woensdag 1 april 12:00 uur.

null

Online kennismakingsgesprekken

Veel belangstellenden hebben zich inmiddels ingeschreven en vanaf vrijdag 3 april starten de gesprekken. De pre-sale loopt tot medio mei en in deze periode kunnen woningen gereserveerd worden. Romée Kleipool, verkoopmanager bij Blauwhoed: “Dit betekent dat belangstellenden die zich niet hebben ingeschreven maar toch geïnteresseerd zijn in één van de woningen nog steeds in aanmerking kunnen komen voor die woning. Als namelijk tijdens het kennismakingsgesprek blijkt dat er geen reservering wordt gedaan dan komt de woning weer beschikbaar. Het blijft dus de moeite waard om tot medio mei in te schrijven.”

Speels opgezette buurt

De 25 woningen van De Zoomers liggen in het midden van de wijk Esse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel. Tussen de brede laan Colorado en het toekomstige park in komt een speels opgezette buurt in een Oud-Hollandse stijl met verspringingen en variatie in gevelkleur. De Zoomers heeft een divers woningaanbod van eengezinswoningen, twee-onder-een kapwoningen en een voor Esse Zoom nieuw woningtype; de Bungalow!