Trainee gezocht!

maandag 24 april 202309:00
null
Wil jij meer kennis op doen op het gebied van projectontwikkeling? En lijkt het je interessant om met een frisse blik hieraan bij te dragen? Dan is het traineeship voor ontwikkelingsmanager iets voor jou.

Als trainee bij Blauwhoed maak je kennis met de verschillende facetten van projectontwikkeling. Door direct aan de slag te gaan, ervaar je wat de rol van ontwikkelingsmanager is. Je krijgt de ruimte om uit te vinden welk aspect het meest aanspreekt. Uiteraard krijg je alle ondersteuning van onze OM’ers hierbij.

“Doordat Blauwhoed een kleinschalige organisatie is met grote impact, zie ik veel mogelijkheden om mij hier te ontwikkelen in de breedte. De toegankelijkheid en benaderbaarheid van mijn collega's zorgt ervoor dat ik overal bij kan bijdragen en veel leer van de verschillende projecten.” Aldus Tim van Egmond – Trainee bij Blauwhoed.

Wie is Blauwhoed? 

Blauwhoed is een onafhankelijke ontwikkelaar die leefomgevingen creëert. Aansprekende en succesvolle concepten en projecten worden vanuit latente klantbehoeften en sterke conceptontwikkeling gerealiseerd. Met meer dan 400 jaar historie is de overtuiging van Blauwhoed dat je voor de oplossingen van morgen anders moet durven denken en doen. Daarbij hoort voortdurend verkennen hoe het anders en beter kan en voorsorteren op hoe Nederland er over 50 jaar uitziet. Blauwhoed is een wendbare organisatie met kantoren in Rotterdam en Amsterdam. De ca. 40 professionals werken snel, efficiënt en effectief in (zelforganiserende) teams. Alle projecten worden met passie en in co-creatie met partners en toekomstige bewoners en gebruikers ontwikkeld. 

Blauwhoed ontwikkelt vandaag de leefomgevingen van morgen. De ambitie is om samen de toekomst vorm te geven en bij te dragen aan het welzijn en de welvaart van gebruikers, met een aantoonbare social impact.  Het Blauwhoed merk is hierbij steeds het kompas

Wij zoeken: 
een persoon die past bij onze kernwaarden: slim, verbindend, passie, waardevol en lef. Daarnaast houd je van samenwerken en ben je ondernemend ingesteld. Je wil graag leren van mensen met passie voor het vak. En jij kan je vinden in de ambitie van Blauwhoed: Nederland gelukkiger, gezonder en welvarender maken. Voor nu én straks. 

Ben jij inmiddels enthousiast geworden van deze functie? Stuur je motiviatiebrief en C.V. voor 29 mei naar dblommers@blauwhoed.nl . Op donderdag 8 juni vindt er een inhouse dag plaats bij Blauwhoed voor genodigden.

 

Wil je toch nog extra overtuigd worden? Bekijk deze video van de Blauwhoeders.