Vacature Contentmanager

donderdag 28 maart 202411:17
null

Vacature Contentmanager

Als Contentmanager heb je een belangrijke en verbindende rol binnen Blauwhoed en de Blauwhoed Studio, het creatieve hart van de organisatie. Doordat er veel gebeurt staan je oren en ogen altijd open en ben je nieuwsgierig naar wat er bij andere Blauwhoeders speelt.  

In de functie van Contentmanager ben je verantwoordelijk voor de contentstrategie en –planning. Post je dagelijks berichten op socials (LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter). En maak je diverse vormen van content. Van websitebeheer, persberichten, films, artikelen en employee branding. Daarnaast ondersteun je bij de uitwerking, positionering en promotie van Blauwhoed thema’s en concepten. Voor het creëren van deze content heb je intensief contact met collega's en partners.

Als Contentmanager valt je rechtstreeks onder de directeur van Blauwhoed Studio en maak je onderdeel uit van haar enthousiaste team. Je werkt nauw samen met collega’s op het gebied van marketing, communicatie, conceptontwikkeling, datamarketing en verkoopmanagement. De Blauwhoed projectteams werken in een interactief proces, waarbij verschillende teamleden aanschuiven op momenten waar dat voor een acquisitie, concept of project waardevol is. Affiniteit met projectontwikkeling is voor de Contentmanager dan ook onmisbaar bij het creëren van interessante content. 

Profiel 
- Voor deze veelzijdige baan zoeken we een initiatiefrijk persoon met afgeronde MBO/HBO opleiding.

- Je voelt jezelf thuis in een omgeving van zelforganiserende teams en weet hierin samen tot resultaat te komen. Naast je affiniteit met vastgoed ben je creatief, slim en initiatiefrijk en word je geprikkeld door vernieuwing. Om deze rol goed in te vullen, is gevoel voor taal en timing een must.

- Geboden wordt een uitdagende functie bij een ambitieus bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 

Heb je interesse? Stuur een motivatiebrief en je C.V. naar jjanssen@blauwhoed.nl T.a.v. Yvonne van Mierlo. Met als onderwerp: functie Contentmanager.